Opis forum
użytkownik
a do czego?
Offline
Mrówki są kwaskowate, więc będą pasowały wszędzie tam, gdzie można dodać trochę octu lub cytryny.
Zatem wszelkie surówki, galaretki, lody czy potrawy orientalne, a zwłaszcza chińskie. Do herbaty także można dodać, chociaż będzie ciut tłusta.
Zauważcie, że ja cały czas piszę o mrówkach smażonych, a Nasim miała okazję zjeść surową mrówkę. Stąd różnica w smaku.
Offline
klaudia11 napisał:
Nie wyobrażam sobie,ze mogłabym zjeść galaretkę z mrówka w środku albo wypić taka herbatę!fuj(nie zazdroszczę tym którzy to próbowali)
Ależ nie! Nie galaretka z robalem, ale galaretka posypana kandyzowanymi mrówkami, a herbatę przecież można przecedzić i pozostawić tylko niepowtarzalny aromat. Mniam
Offline
klaudia11 napisał:
Ja też w końcu się nie otruje(chyba)
Witam więc w gronie kandydatów do Klubu Odważnych Mrówkojadów
Offline
mrówkojadem już zostałem ale jeszcze nie żabojadem
Offline
Klaudio, mrówki to sami pozbieramy bo szkoda ich marnować na zapas
Offline
Masz rację. Może je znajdziemy na zbiórce integracyjnej
Offline